Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Doom
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Leuk gevonden combinatie tussen Ali?n, Stargate en Dawn of the Dead. Aan het eind van de film krijg je zelfs een heuse gameboytractatie: jij speelt het computerspel waar deze film op gebaseerd is! Soms langdradig, behalve als je echt van dit genre houdt. Veel actie, snelle beelden, snoeiharde muziek, dit zal zeker de computerjeugd wel aanspreken.

Op Mars breekt de hel los in het onderzoekscentrum. De verbinding wordt afgesloten en een special force (Rapid Responce Tactical Squad) mag als enige de ruimtetunnel door om de boel op te helderen. Ze vinden een puinhoop van mutaties die niet zomaar doodgaan. Een voor een maken ook de RRTS leden onder leiding van Sarge (meesterlijk vertolkt door The Rock) kennis met de mutatieplaag en gaan uiteindelijk ook elkaar te lijf.

Over de auteur

avatar

26 reacties

  1. avatar
    richard

    film was wel aardig! leuk gemaakt en goeie special effects maar zie niet hoe je deze film kunt vergelijken met de videogame doom ik bedoel er was helemaal geen sprake van hell maar over gemuteerde mensen dmv een virus? kom op zeg het verhaal had veel beter gekund en meer trouw aan de game! beetje jammer

  2. avatar
    ernst

    Zag er mooi uit, zeker de mutanten, maar het verhaal was mij toch veel te nadrukkelijk. Jammer dat in Amerikaanse films altijd alles uitgelegd moet worden. Doe mij maar films uit Korea of Japan.

  3. avatar
    fristiman

    vind het vreselijk slechte film, vooral The Rock is gewoon bagger. of beter gezegt zijn personage. serieus het verstand van een kind van zeven. (mensen redden?? argh ik kan het niet aan, moet schieten…doden). maja vind sowiezo al die nieuwe actiehelden maar niks als the rock en vin diesel. van die gladde, ik scheer me okselhaar en wax me siliconen borstkas, losers.

Laat een antwoord achter