Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
End of the Line
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)

End of the Line is een echte B-horrorfilm, maar dat neemt niet weg dat hij alsnog redelijk goed is. Het verteld het verhaal van een verpleegster die de laatste trein naar huis neemt na haar werk. De trein stopt plotseling en alle inzittende Christenen draven door. Met hun crucifixen zijn ze gewelddadiger en bloeddorstiger dan ooit. Midden in een afgesloten tunnel moet de kleine groep niet gelovigen hun leven zien te sparen. Klamme handjes gegarandeerd.

The End of the Line is niet heel goed gefilmd. Maar de donkere scenes verbloemen dit een beetje. De acteurs zijn voor het grootste gedeelte geloofwaardig, maar het kan beter. De scenes zitten goed in elkaar en ook gores zijn aanwezig. Ook jump scares komen er in voor. Voor een B-film vind ik hem heel goed, leuk om een keer te bekijken op een saaie donderdagavond.

Een horrorfilm die je perse moet zien? Nee dat is het niet, je kan hem ook overslaan, je mist niet veel. De film blijft ook redelijk eentonig. Op een gegeven moment gaat het alleen nog maar om het vluchten en soms wat stress factoren.
Jammer dat ik geen halve punten kan geven, anders had deze film zeker een 6,5 gescoord.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter