Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Exorcist, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

The exorcist 2000 gaat over een meisje die bezeten is door de duivel en een priester probeert de duivel weg te jagen.
iedereen zegt dat het zoon coole film is maar ik vind hem echt SAAI!!. hij is heel eentonig (ze zitten maar een beetje aan dat bed van dat meisje te zitten en een beetje tegen haar aan te praten), hij is ook helemaal nie zo eng, en toch moet het de engste film allertijden zijn?!?!?!?!!!!!
nou.. ik heb wel engere gezien!!!!
ik vind het GEEN aanrader, ik vind hem eerder langwekkend dan eng!!!!!!!!! en het is ook nog is een remake van The exorcist uit 1973….
ik, vind hem gewoon 3 x nix!, ECHT SAAI!!!!!!
nou nu weet je het wel…

mzzll

Over de auteur

avatar

36 reacties

 1. avatar
  Horror_Wizard

  Hier ontbreekt alle logica, alles compleet van de aardkloot verdwenen. Eerst gaan staan aankondigen dat de film ‘ Echt saai’ is om het vervolgens een acht te geven. Wil iemand mij dit uitleggen 😀

 2. avatar
  Nix

  Man oooo man wat is er mis leon you must slept tijdens deze film The Exorcist is minimaal 10- waard de min is er omdat het niet de original cut is!

 3. avatar
  Stef

  GA WEG MAN! IK VINDT HET ECHT EEN WREED GOEIE FILM! BETER KEN NIET! WAT HIER BOVEN GESCHREVEN STAAT IS EEN LUL VERHAAL DIE FILM IS ECHT ZO COOL GEWOON!

 4. avatar
  tommie

  man jij bent egt saai wat je allemaal zegt is peure onzin de film is een dikke 10 en jij vint hem saai en geeft hem nog een 8 :s

 5. avatar
  patrick

  ik weet niet of je ut weet maar dit is duzz geen REMAKE, het is precies dezelfde film alleen helaam verneukt, alle stukken zijn door elkaar gegooid en de spanning is helemaal weg. Maar het blijft wel een goeie orginele horror film en ik vind em wel doe moeite waard om em te kijken

 6. avatar
  Pim

  Nog zo’n beruchte film is The sixth sense. Een geweldige film. Supergoed. Briljant. Maar eng? Kom op nou! Dat is niet eng mensen!!!

 7. avatar
  Willem

  Leon hoofd, je mot een REVIEUW geven, niet triest af zitten kraken, als je m niks vindt post dan niks of zet t ieder geval in wat leukere woorden hier neer.en trouwens..kijk goed naar t verhaal…dan issie gewoon goed..jij loopt waarschijnlijk 10 keer van de tv weg om drinken te pakken omdat je verwacht dat als je terug komt iets engs ziet ofzo..je moet t blijven volgen maat..en dan een goeie oordeel geven.

 8. avatar
  Snakepit

  Deze film is uiteraard best eng als je een jaar of 9 jaar bent. Naar maten ouder worden word deze film uiteraard best saai. Ik verheug me er alleen wel op de nieuwe film in de zomer: “The exorcist The beginning”

 9. avatar
  sander(witbruintje)

  Mijn moeder heeft daar 3 dagen van gedroomd van the EXORCIST.Maar ik heb hellraiser gezien en is die dan niet enger dan trhe exorcist (van 1970)

 10. avatar
  BornPainDead

  Bekendt als de ‘engste film’, maar voor mij was het een dikke tegenvaller, de sfeer was ongelovelijk still en dood, ze lieten te veel gelul zien wat niet eens veel met deze film te maken heeft dus dat maakte het zowiezo nogal leeg.rnrnVoor de rest gaat deze film over de duivel en de duivel dat heeft te maken met de bijbel en de bijbel daar heb ik zelf personelijk helemaal niks mee dus de ‘engste’ is het voor mij zeker niet.

Laat een antwoord achter