Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Faculty, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Plot
De studenten van Herrington High zijn ingedeeld in de typische cliche klassen;
de jocks, de losers, de nerds, de tough guys, de cheerleaders en de alternatieve
buitenbeentjes. Wat al deze studenten met elkaar te maken hebben, is net wat ze niet weten. Hun leraren zijn buitenaardse monsters die hun lichaam willen overnemen tezamen met de hele wereld! Een kleurrijke groep van verschillende ‘klassen’ probeert het duivels plan tezamen te voorkomen…

Gore 9/10
vingers eraf gesneden, iemand word onthoofd bij een auto-omgeluk, pen in het oog, messteken, smeltend gezicht, smeltend lichaam, iemand word met een schaar gestoken, een potlood door het hand, een stuk van iemands hoofd valt eraf en monster gore.

Acteerwerk 8/10
Gezien de topcast- wat overigens niet perse goed hoeft te zijn- verwacht je toch veel van deze film. Nou verwacht geen baanbrekende prestaties of oscar materiaal maar wel leuk, grappig acteerwerk met een rol die bij iedereen past. Wel heel leuk aan deze film is dat iedereen een soort hoofdrol speelt. Er zijn veel personages die allemaal evenveel screentime hebben.

Conclusie
Een gory, slimme, grappige en niet alledaagse horror-thriller die je eens gezien moet hebben Een van mijn favorieten die echt heel leuk, spannend en soms best eng is. Regisseur Robert Rodrigeuz was we natuurlijk kennen van films als El Mariachi en Desperado, From Dusk Till Dawn en Sin City. Je weet dus wat je kunt verwachten!

Meer kan ik van deze film niet echt zeggen, het is gewoon doodsimpel een echte leuke film. Aanrader.

Over de auteur

avatar

5 reacties

Laat een antwoord achter