Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fallen

Fallen
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

rechercheur voor moordzaken John Hobbes (Washington)
achtervolgd een moordenaar op een druk trottoir. En daar is ze dan: een kleine vrouw van middelbare leeftijd. Of nee! wacht! de moordenaar is die verlegen man naast haar! en nu is het w??r iemand anders. iedereen is de moordenaar en toch ook weer niet! want de moordenaar die Hobbes probeert te pakken is een kwade geest die van de ene ”gastheer” overgaat op de andere, zodra de drager iemand anders aanraakt.

dit is eigenlijk een thriller maar hij hoorde hierbij vond ik.
de film heeft een raar einde, het begint en eindigd ergens in de sneeuw. hij is ook vrij spannend, als hij naar aanwijzijzigen gaat zoeken bijv. ik ga niet zeggen hoe de demon heet, daarvoor moet je kijken op het internet, of naar mijn nick. dit is m’n eerste review dus ik wou even de oorsprong van mijn nick bekendmaken.

voor deze film zou ik niet meteen naar de winkel lopen. hij is goed, maar zo vreselijk goed ook weer niet. huur hem eerst eens en als je hem goed vind koop je hem ooit maar eens.

Over de auteur

avatar

21 reacties

 1. avatar
  Mongroid

  Er zijn zeven benamingen voor de duivel net zoals er zeven aartsengelen zijn. Azazel is ??n van de benamingen van de duivel. Even compleet maken: Azazel, Alastar, Lucifer, Baphomet, Malebolgia en natuurlijk Satan.

 2. avatar
  Evil B.

  De God van de Nightbreed in Clive Barker’s ‘Cabal’ heet ook Baphomet. Trouwens, van Barker’s toneelstuk ‘History of the Devil’ wordt op dit moment een tv-serie gemaakt voor sci-fi channel.

 3. avatar
  Evil B.

  Mongroid, wat is de goede link naar jouw site? Je had toch een Barker/Hellraiser site? Die link naar Nederlandse Hellraiser site doet het namelijk niet die hier bij de links staat.

 4. avatar
  meroth

  De precieze betekenis van Helel Ben Sjachar kan ik even niet opkomen. Het had wel te maken met de rode slang, of de vormeloze die zijn meester heeft verloochend samen met Behemoth die diens zwaard had gestolen. Veel fantasie die christenen! Sjacheren zou idd van dat woord kunnen komen, nooit eerder bij stilgestaan.

 5. avatar
  Mongroid

  Evil B, wegens finaci?le redenen klopt het adres wat hier staat niet meer. Straks ga ik studeren en heb ik 100% toegang tot mijn eigen computer en kan ik de site meer updaten, wat ik nu een tijdje niet heb gedaan. Dan geef ik ook het adres weer vrij: http://the-forbidden.tripod.com (sorry dat het off-topic is)

 6. avatar
  love horror

  is echt ne goeie film waar mensen nie alleen maar afgeslacht worden , zonder reden , zit heel goed in elkaar , schitterend einde echt goed bedacht , besluit : mega lekkere film die ge zeker ne keer moet bekijken ook al krijg ge der lik nie zoveel kippevel van

Laat een antwoord achter