Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Freddy Vs. Jason

Freddy Vs. Jason
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Freddy Krueger (Robert Englund) baalt. Hij is verbannen naar hel, is daar machteloos en verveelt zich. Een decennium lang heeft hij menig tiener uit zijn/haar slaap gehouden. De stad waar hij zijn slachtoffers maakte heeft een oplossing gevonden om niet meer over hem te dromen.
Dus verschijnt Freddy in de droom van Jason Voorhees (Ken Kirzinger, de beroemde zomerkamp-killer. Freddy doet zich voor als Jason’s moeder en stuurt Jason naar Elm Street. Jason moet er met zijn moorden voor zorgen dat de mensen door weer aan Freddy gaan denken. Zo kan Freddy weer terugkeren in hun dromen. Jason doet zijn moordwerk echter zo goed dat Freddy zijn macht verliest en kwaad op Jason wordt. Als men bang is voor Jason en niet voor Freddy dan lukt zijn plan nooit. Echter is er een bewoonster van Elm Street, Lori (Monica Keena) die de politie Freddy’s naam heeft horen noemen. Hierdoor begint zij te dromen.
Lori, Will (Jason Ritter) en hun vrienden Kia (Kelly Rowland) en Charlie (Chris Marquette) denken een oplossing te weten tegen deze twee moordlustige types. Als Freddy in Jason’s wereld kan verschijnen kunnen de twee elkaar te lijf gaan. Dit is de kans voor de bewoners van Elm Street om de beide tegen elkaar uit te spelen. De bewoners van Elm Steet gaan ervoor zorgen dat de confrontatie op het terrein van Camp Crystal Lake plaats vind…

Ik vond het een goede film. Alleen kwam er te weinig moord van Jasons kant. De moord op Trey bij het bed is echt de max. Toen ik dat zag keek ik recht naar mijn compaan en hij keek naar mij. Het was alsof we elkaars gedachten konden lezen… ZALIG gewoon!!! Ook het stuk op de openlucht fuif is goed uitgewerkt met schitterend moordwerk van Jason. Ook de “battle of the big” is fantastisch alleen stom dat er een stel idiote,blowende oversexte tieners inzitten die de boel naar de reet helpen met hun benzine sproeier.

Het acteerwerk is verre van schitterend.Het is gewoon om te huilen als je kelly rowland bezig ziet. Gelukkig zijn er ook nog goede acteurs waaronder Robert Englund ?n Ken Kirzinger. Het zou alleen nog beter geweest zijn als Kane Hodder Jason speelde. Maar de film is best ok? zoniet zeer goed. Een aanrader voor zowel Freddy als Jason fans.

Over de auteur

avatar

19 reacties

 1. avatar
  shihuandgi

  wrm moeten er toch zoveel rappers en RnB gasten in horrorfilms zitten?busta rymes in halloween ressurection enzovoort enzovoort!!jason is much better than jason cause jason is a mongloid and freddy has got the brains!

 2. avatar
  krueger

  echt een grappige film met spannende stukjes maar ze bleven maar in elkaar hakken dat was wel nep en het bloed leek meer op water maar wel vet om te zien maar nigthmare on elmstreet is veel beter en enger

 3. avatar
  jurjen's psycho

  ze zeggen ook dat er een micheal vs pinhead komt maar dat geloof ik niet want micheal (van halloween) vermoord iedereen zinloos en pinhead (van hellraiser) vermoord alleen maar mensen die zijn doosje open hebben gemaakt dus dat gaat niet echt samen

 4. avatar
  Legioen

  Waar haal jij je informatie dan vandaan? Pinhead vs. Michael is allang van de baan.. ze hebben een enquete gehouden om te kijken of er publiek voor zou zijn, maar de voorstandersgroep was zo dramatisch klein dat ze maar van het hele project afzagen.

Laat een antwoord achter