Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Friday The 13th 2

Friday The 13th 2
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

5 jaar na de verschrikkelijke moorden word Alice (Adrienne King), de vrouw die het de vorige keer overleefde, gedood. In Camp Crystal Lake komen er weer aankomende kampleiders in het kamp voor de training voor kampleider. Het begint rustig, maar de moordenaar is weer terug en 1 voor 1 worden ze achtervolgd en vermoord. Zal er ooit een einde komen? Zullen er overlevenden zijn? Dat moet je zelf maar bekijken.

Eigenlijk is deze film niet veel anders dan zijn voorganger. De spanning is weer zeer goed. De moorden en de gore is natuurlijk niet te vergelijken met de films van onze tijd, maar in die tijd was het best schokkend.

-SPOILERS- Er worden 2 mensen tegelijk met een speer doorboord, iemand krijgt een hamer in zijn hoofd, een ander word zijn keel doorgesneden door ijzerdraad, er word iemand gestoken met een mes en meer. De kills zijn wel goed in beeld gebracht, 1 die ik nog niet genoemd heb is de moord met de machette in het hoofd, van die kill heb ik zelf het meest genoten moet ik zeggen. De acteurs doen hun werk best wel goed moet ik zeggen. Dit is de eerste Fridayfilm met Jason als de killer, in dit deel heeft hij zijn hockeymasker nog niet, maar draagt hij een zak met 1 ooggat. -EINDE SPOILERS-

Ik vind dit deel een van de beste Fridays en iedere horrorfan MOET hem gewoon gezien hebben. Deze film verdient gewoon een negen!

14 reacties

Laat een antwoord achter