Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ginger Snaps III; The beginning

Ginger Snaps III; The beginning
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

GS3, is een beetje een vreemd verhaal. Het speelt zich af in 1815. Chronologisch gezien ver voor de 1e Gingerfilm dus. Alleen hierdoor al ben ik een beetje flauw. Behalve remakes worden er tegenwoordig enorm veel Prequels gemaakt. Iedereen aapt elkaar maar na.
Daarnaast begint het verhaal met de 2 zusjes die door de barre kou op zoek zijn naar overnachting. Dit zonder enige uitleg over het waarom en hoe ze daar komen. Slecht! Ook wordt niet uitgelegd hoe het kan dat deze meiskes dezelfde naam en hetzelfde uiterlijk kunnen hebben als in de twee andere films. Komt nog bij dat het grootste gedeelte van het verhaal een soort herhaling is van deel 1, maar dan afspelend in 1815.

Als vervolgfilm kan ik dan ook niet anders zeggen dat ik het een mislukte poging vindt iets origineels te doen.

Maar nu ook even positief. Als losstaande weerwolffilm is hij weldegelijk de moeite waart om te kijken. Technisch is het mooi vormgegeven en de weerwolven zijn afschrikwekkend goed. De acteerprestaties zijn, zoals te verwachten was, prima. Het grootste gedeelte van de film speelt zich af in een fort waar de meisjes stranden. Ze krijgen onderdak. Gevolg: binnen zijn de mannen van het fort en de twee meisjes, buiten zijn de weerwolven. De strijd kan beginnen.

Vergeet dat er Ginger Snaps 3 op de hoes staat en geniet gewoon van een net boven gemiddeld goede weerwolffilm.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter