Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Hatchet II
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Marybeth wist te ontsnappen uit de klauwen van de gestoorde moordenaar Victor Crowley en ontdekt de waarheid over zijn vloek. Ze besluit terug te keren naar het beruchte moeras in New Orleans om namens haar familie Victor voor eens en altijd uit de weg te ruimen.

Het langverwachte vervolg van Hatchet, die alle verwachtingen overtreft. De film hakt er in de beginscene al meteen in met een lekkere gore scene. En dat gaat de rest van de film maar door, niks is te gek. De moorden zijn nog meer, smeriger, en creatiever dan in deel 1. De killer is niet te stuiten en is lekker op dreef zoals we van een slasher sequel gewend zijn. Jammer dat de film hier in ons landje niet te koop is, it’s a damn shame!.

GORE 10/10
Een meer dan prima gorescore!, een man zijn lange darm wordt eruit getrokken, en hij wordt ermee gewurgd. Net zolang todat zijn kop eraf knalt!. Een man zijn kop wordt in tweeén gespleten, een man zijn kaak wordt eraf gerukt. Een man zijn gezicht valt eraf, een man wordt doorboort met een koevoet. Een man zijn gezicht wordt helemaal tot moes geslagen, een man zijn gezicht wordt tegen de motor van een boot gedrukt, waardoor zijn gezicht helemaal vermalen wordt. Een man zijn kop wordt eraf gehakt, een vrouw krijgt een mes in haar vagina, en in haar buik. Twee mannen wordt in 1 keer in tweeén gezaagd, en hun ingewanden en darmen vallen eruit. Een man zijn rug wordt kapot geschuurd met een schuurmachine. Een man zijn kop wordt eraf getrapt, en een man wordt in tweeén gezaagd.

Waarschijnlijk de goorste slasherfilm ooit gezien mijn gorescore. Ik zou zeggen check it out!.

Over de auteur

avatar

4 reacties

  1. avatar
    evs

    In deel 2 zie je het verhaal rondom Victor Crowley, waarom en hoe. Inderdaad het kan bijna niet op het bloed, ledematen, afhakken, zagen. De goorste weet ik niet maar wel 2x over the top. Kane Hodder als Pa en Victor Crowley is wel een van mijn favorieten. Kane treedt wat meer in de voorgrond zoals in Ed Gein the butcher of Plainfield. Eigenlijk wacht je met deze film op de volgende scene die nog meer over het vorige geweld van de scene daarvoor kan bieden. Soms te gek maar wel weer een aanrader in zijn genre. Vergeet ook niet deel 1 te zien.

Laat een antwoord achter