Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hellraiser II: HELLBOUND

Hellraiser II: HELLBOUND
5.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Het vervolg op deel 1 gaat verder in het ziekenhuis waar Kirsty opgevangen wordt nadat ze de cenobites terug naar de hel gestuurd heeft. Ze heeft haar verhaal verteld maar niemand gelooft haar. De dokter dus ook niet zegt hij, maar hij heeft een kelder waarin hij een uitgebreid onderzoek naar de kubus heeft gedaan en… hij heeft de kubus laten oplossen door een patiente uit het ziekenhuis waar hij werkt. Dus de cenobites zijn weer vrij…

Ik heb de hele hellraiser serie gezien maar dit is toch echt de allerbeste van de serie. hij is gewoon perfect. Als je een spannende film met een goed verhaal wil zien is deze film gewoon precies wat jij zoekt. Deze film staat in mijn top 3 en je moet hem echt kijken als het aan mij ligt.

Over de auteur

avatar

28 reacties

 1. avatar
  sander(witbruintje)

  1.hellraiser 1 (zonder die film zou deze niet bestaan) 2.hellbound,3.bloodline ( wat ik ook zeer geslaagd vind. 4.hell on earth, 5.deader 6.Hellseeker (vind ik toch nog een geslaagd deel). 7 .inferno

 2. avatar
  halloween

  1.)HELLRAISER 1.. 2.)Hellraiser 3: hell on earth…..3.)Hellraiser 2: hellbound……4.)Hellraiser: Hellseeker……5.)Hellraiser: Hellworld….6.)Hellraiser bloodline…..7.)Hellraiser deader……En de flauwste…Hellraiser: inferno.

 3. avatar
  sander(witbruintje)

  ik vind hem in hellseeker zeer volmaakt!Maar bijna iedereen zegt dat hij niet veel voorkomt. in hellbound toch ook niet, als je de flashbacks van hellraiser I niet meetelt

 4. avatar
  halloween

  Bloodline is in mijn ogen, niet zo goed. het volgt niet echt op hellraiser 3. Dat einde was echt dom, ik wil niet dat pinhead zo sterft, ik wil een min of meer slecht einde zoals nr 1, 2 en 3. 1.) Het monster . 2.) The pilar of souls . 3.) Het gebouw.

 5. avatar
  wessels

  deel 1, het orgineel van clive barker zelf blijft de beste in de reeks. hier is het concept nog orgineel en is pinhead nog een duistere demoon (zoals mr barker hem bedoeld heeft.

 6. avatar
  sander(witbruintje)

  Ik heb hem gekeken en man wat blijft dit een goede film.Maar ik heb hem samen met de erste gezien en de eerste is toch beter.De eerste is echt eng en heeft superveel sfeer.De tweede is meer goor.

 7. avatar
  henky

  ik vond deze film iets minder goed dan de eerste maar ik geef tog een 9-.deze film is super ranzig vooral als die gestoorde gast denkt dat ie maden op zijn lichaam heeft wat niet zo is en dat ie ze er met een mes van af schraapt.RANZIG!!!!!!

Laat een antwoord achter