Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hostel Part III

Hostel Part III
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Na de 2 geniale voorgangers te hebben gezien, was mijn interesse en nieuwsgierigheid dan ook groot om deel 3 te zien. Ik wist van tevoren dat dit deel door een ander was geregisseerd en dus nam ik dat mee in het bekijken van het 3e deel.

Ik moet zeggen dat ik zeer gemengde gevoelens heb over dit deel. Persoonlijk positief en negatief gemixt. Ten eerste mis ik de productie van Quentin Tarantino en de directie van Eli Roth. Het is zeer duidelijk te merken dat deze 2 briljante heren missen en je het goed kunt merken dat het door een ander is gemaakt.

Deel 3 heeft mij ergens behoorlijk teleurgesteld. Waar de spanning en de gruwelijkheden te zien zijn in de vorige 2 delen, mist dit uitermate in dit deel. Om zo min mogelijk spoilers weg te geven, zal ik het op een andere manier weergeven.

Sommige acteurs vond ik middelmatig. Kip Pardue heeft wat mij betreft enigzins de film kunnen redden door zijn inbreng. Het idee om te kunnen bieden op slachtoffers is veranderd en “gemoderniseerd”, iets wat vernieuwend kan zijn maar vond het zelf minder. De manier van het kunnen bekijken achter glas vond ik heel de spanning wegnemen, dan waar de slachtoffers in een vies en luguber kamertje zaten in de vorige 2 delen. Het hele concept van achter glas kunnen meegenieten met een overbodige en vreemde inbreng van een “omroepster” faalde wat mij betreft. Het hele gebeuren in de setting van Las Vegas, was dan ook meteen minder serieus te nemen.. Wat betreft de martel-scènes vond ik ze enigzins origineel en vernieuwend, anderzijds een “that’s it?” gevoel. Het liet een beetje teleurstelling achter. Iets wat Hostel 1 & 2 liet zien, is totaal teleurstellend met het derde deel. Er zat dan wel één scène bij die het moest hebben, maar de rest liet het afweten. Over het einde van de film zou je ook allerlei meningen hebben. Ikzelf vond het einde jammerlijk.

Al met al ben ik niet al te positief over dit deel. De film biedt tussendoor verrassende twists op en wat vernieuwende en originele inbreng. Toch ben ik van mening dat er óf geen derde had moeten komen, óf dat er wél een derde deel werd uitgebracht, maar dan onder de productie en directie van Eli en Quentin.
Door de verrassende twists die mij lieten verbazen en de enigzins originele inbreng op bepaalde momenten, geef ik deze film een 6.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter