Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Its Alive2:It Lives Again!

Its Alive2:It Lives Again!
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Verspreid over heel Amerika worden gemuteerde baby’s geboren. De regering beschouwt dit als een groot gevaar en richt daarom een speciale eenheid op die deze mutanten bij de geboorte moet vernietigen. Een ondergrondse organisatie wil deze zinloze moorden stoppen en brengt zoveel mogelijk gemuteerde baby’s onder in een verlaten privé-school.

Nog niet eens zo’n erg slecht vervolg op It’s Alive, de film begint erg saai en het duurt erg lang voor je de baby’s of iets gruwelijks ziet. Maar als je geduld hebt wordt het de moeite waard. Het is natuurlijk geen bloedbad maar de baby’s zien er prima uit, en de muziek is ook prima. Het acteerwerk is ook prima, en de sfeer is ook in orde. Het is jammer genoeg meer een herhaling van deel 1 dan een vernieuwing. Ditmaal zijn er wel meer monsterbaby’s te zien, 3 in totaal. Helaas worden de eerste 2 rap afgemaakt.

Fans van de eerste film kunnen deze sequel met een gerust hart bekijken, het is geen origineel vervolg maar je krijgt waar je voor komt. Namelijk monsterbaby’s!!!!.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter