Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Joy Ride
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Lewis besluit om zijn vriendin op te halen die aan de andere kant van Amerika woont. Hij koopt een auto en gaat op pad. Ondertussen komt hij zijn broer Fuller tegen die hij 5 jaar niet heeft gezien en neemt hem mee. Ze gaan effe tanken en ondertussen heeft Fuller er een CB radio er in gedaan ( waarmee op de weg met andere mensen kan praten) waar lewis niet blij mee is, maar goed ze gaan op een gegeven moment een grapje uit halen met rusty nail ( zo noemt een vent zich op de radio) Lewis doet zich voor als Candy Cane en verleidt hem om naar het hotel te gaan waar ze zelf zitten, maar alleen hun zitten op nummer 18 en ze zegge da hij naar nummer 17 moet komen. Maar als het blijkt dat het een grapje was word rusty nail gek en grijpt ze creapy terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik weet zelf niet of dit nou een horror, of een thriller is. Maar goed de film is op zich wel goed opgebouwd ( vind ik zelf) de acteerprestaties zijn best geloofwaardig en goed. De film zit vol met schrikmomenten en moest zelfs een paar keer naar de wc zo goed was die. Het leukste is, als je deze gaat kijken (wat ik je wel kan aanraden), dat je deze echt in je eentje moet kijken om 12 uur nou dan komt het wel goed als je van angst houdt!!!!!!

Over de auteur

avatar

16 reacties

  1. avatar
    Freakman

    Zo eng vond ik hem niet… Ik noem dit een horror voor het hele gezin! Er is voor iedereen (boven de 12) wel wat aan. (ik heb hem met mijn moeder gekeken op Canal+, kreeg haar de kamer niet uit)

Laat een antwoord achter