Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Lake Placid 3
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Bij de Lake Placid films zijn er standaard 3 dingen die je kan verwachten. Dat zijn namelijk chicks die opvallend snel uit hun bikini gaan, slecht acteerwerk en belachelijk slechte CGI krokodillen.
Sommige mensen vinden het een schande dat dit soort films op de markt worden gebracht, maar ik zie er best de lol van in. Dit soort films zijn gemaakt om je te vermaken en dat doet Lake Placid 3 dan ook.

Het verhaal gaat over een ranger (of iets in die trant) die met z’n familie naar Lake Placid verhuist. Iedereen claimt dat de krokodillen die het water jarenlang terroriseerden allemaal uitgeroeid zijn. Maar wanneer de lijken zich op beginnen te stapelen blijkt dit toch niet het geval te zijn.

Het acteerwerk is slecht, maar daar worden de actrices dan ook niet voor ingehuurd. Ze worden ingehuurd om hun tieten te laten zien en vervolgens verslonden te worden door een oversized CGI krokodil. Dit levert een paar leuke scenes op.
Ook wanneer er eigenlijk niks gebeurt blijft het leuk omdat de personages door hun stompzinnige dialogen en one-liners erg leuk blijven om te volgen.

De CGI krokodillen zien er natuurlijk weer belachelijk slecht uit. Geen ene seconde brengen ze ook maar iets van spanning of dreiging. Toch zijn zij ook een groot pluspunt voor deze film. De slechte CGI maakt ze namelijk lachwekkend en dat is precies waar deze films voor zijn gemaakt. Het is niet eens de regisseur z’n bedoeling om een ijzersterke film als Jaws te maken. Gewoon 100% pulp is wat het is.

De moorden zijn helaas wel wat teleurstellend. Want zo grappig de slechte CGI bij monsters zijn, zo storend is het bij een moord. Ik heb liever totale over de top gore dan die computergeanimeerde moorden die er echt totaal niet uitzien.

Natuurlijk is dit geen Oscar winnende film en verdient het naar mijn mening ook geen onwijs hoog cijfer, maar ik vind een 6 voor Lake Placid 3 wel gepast omdat het doet wat het moet doen en dat is simpelweg vermaken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter