Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Last House On The Left, The

Last House On The Left, The
0.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Het verhaal gaat over 2 meisjes die naar een concert naar Bloodlust gaan, maar onderweg door Krug en zijn gang gevangen worden terwijl ze op zoek waren naar ‘some good grass’ (wiet dus). Ze worden verkracht en uiteinelijk nog vermoord. De bende heeft pech met de auto dus gaan ze naar de mensen in het dichtstbijzijnde huis. Die mensen zijn de ouders van 1 van de meisjes en als ze erachter komen wat ze met hun dochter hebben gedaan nemen ze wraak.

Ik had een goed gevoel over deze film, omdat er stond dat de film een heel grimmige sfeer had in de stijl van The Texas Chainsaw Massacre. Ik werd heel erg teleurgesteld, de acteerprestaties zijn verschrikkelijk en er zit helemaal geen spanning in, ik snap zelf niet waarom ze deze film tussen de horrorfilms hebben geplaatst. Ik raad dus aan om deze film niet te kopen omdat hij echt geen horror is en eigenlijk bij het vuilnis moet. Het spijt me zeer voor de fans van deze film maar ik geef deze film echt een dikke 1!!!

6 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Ik heb hem nog eens gekeken en ik moet zeggen dat de eerste indruk van deze film toch heel wat anders was als nu, nu zou ik hem toch wel een 7 geven…maar goed, toendertijd was ik nogal geschokt van de manier en de sfeer waarin deze film is gemaakt.

  2. avatar
    Master Of Darkness

    Nu ik bepaalde troep (ik noem geen titels) van tegenwoordig gezien heb is mijn waardering misschien ook zo gestegen. (Dit betekent niet dat alle films die tegenwoordig gemaakt worden troep is hoor, neem de Franse horrorfilms maar eens:D.)

Laat een antwoord achter