Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Left 4 Dead

Left 4 Dead
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Zeer onverwacht een topper uit het jaar 2008. Van de makers van Team Fotress wederom een FPS (schietspel vanuit het eerste perspectief) met in de hoofdrol vier overlevenden en….zombies!
Zombies in alle soorten en maten. Trage zombies a la Romero, rennende zombies zoals in 28 days/weeks, heksen (Rec.) enz.
Het doel van het spel is om van punt A naar punt B jezelf te verplaatsen naar zgn. Safehouses (compleet met first aid, munitie en wapens). Je kunt dit spel in je eentje spelen of anders met vrienden off/online. Een ding is zeker mocht er ooit een Zombie Apocolypse uitbreken dan is dit spel tot nu toe nog de beste benadering hoe dit er uit gaat zien. Samenwerking en tactiek is een vereiste. Mocht je denken dat je het zonder je het zonder je back up kunt redden dan kun je het vergeten. Op sommige momenten stort de zombie-horde zich op je. Moeiteloos verschijnen 50/60 zombies ineens op je scherm die zich storten op jou!
Er zijn talloze details te zien in het spel wat het gevoel van een uitgestorven wereld bevolkt door zombies erg realistisch maakt. De ontwerpers van dit spel hebben zeker hun huiswerk gedaan en de filmklassiekers bestudeerd!
Ben je een zombieliefhebber en wil je deze sfeer proeven dan is dit spel een zware aanrader! (xbox 360, pc en PS3)

Over de auteur

avatar

5 reacties

  1. avatar
    Ash

    Heel erg leuk om een review te lezen van dit spel. Fantastisch zijn de details zoals foto’s op muren en teksten op daken geschreven. De settings zien eruit alsof er daadwerkelijk een zombie apocolypse heeft plaatsgevonen. Geweldig spel om met vrienden te spelen. Samenwerken en overleven staat centraal. Binnenkort (eind april) gratis 2 levels te downloaden op xbox live. Zombieliefhebbers haast u en haal dit spel in huis!!!

Laat een antwoord achter