Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Lesbian Vampire Killers
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

‘Lesbian Vampire Killers’, deze titel wist mijn aandacht meteen te trekken. Dit kon dan ook niets anders zijn dan een pulpfilm, maar aangezien ik dat meestal wel leuk vind, besloot ik om deze film zo snel mogelijk te kijken. Nu zal ik proberen mijn bevindingen zo duidelijk mogelijk aan jullie over te brengen.

Jimmy (Mathew Home) en Fletch (James Corden) besluiten om een vakantie te nemen om op vrouwenjacht te gaan. Het lot brengt hun bij het kleine dorpje Cragwich. Ze worden door de dorpelingen als offer naar het bos gestuurd. Die avond krijgen ze te maken met de ‘lesbian vampires’. Voor de ochtend moeten Jimmy en Fletch de aarde zien te redden van deze vreemde vampiers.

Lesbian Vampire Killers kan ook beschreven worden als een hommage aan de pulpfilms zoals ze die in de jaren ’60 konden maken.
De personages zijn dan ook verschrikkelijk overdreven neergezet. Iets dat de film trouwens niet slechter, maar juist beter maakt. Zo heb je een dominee die vaker vloekt dan de normale mensen, iemand met een verschrikkelijk Duits accent, enz. Dit maakt de film heel wat grappiger.
De special effects zijn van een nogal amateuristische kwaliteit, waardoor je leuke over-the-top scenes krijgt.
Het nadeel van deze film is eigenlijk dat ze niet echt een groot assortiment aan flauwe grappen lijken te hebben, waardoor je zo af en toe het gevoel hebt dat de dingen zich herhalen. Zo zijn er grappen die wel 2 of 3 keer in de film worden gemaakt, net weer iets teveel van het goeie als je het mij vraagt. Ze hadden de film dan ook best hier en daar wat kunnen inkorten.
De grappen die gemaakt worden gaan ook voornamelijk over seks, dus ze hadden ook wel wat grappen over andere onderwerpen mogen verzinnen.
Wat nog wel een leuk weetje is voor de mannen: Er komt behoorlijk wat vrouwelijk schoon en bloot in de film voor.
Als je deze film gaat kijken heb ik wel een aantal tips:

1. Zet je verstand op 0 en neem deze film niet serieus.
2. Zorg dat je genoeg alcohol tot je beschikking hebt.
3. Kijk deze film niet alleen, maar met een groep vrienden.
4. Kijk hem niet met je vriendin, want de meeste meiden zullen dit een nogal seksistische film vinden.

Volg deze tips op als je de film gaat kijken, ik zit inmiddels al een beetje uit te kijken naar het vervolg: ‘Gay Werewolf Hunters’.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

6 reacties

Laat een antwoord achter