Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Mausoleum
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Getraumatiseerd door de dood van haar moeder, raakt Susan bezeten door dezelfde demon die eerder bezit had van haar moeder voordat die stierf. Haar echtgenoot en haar psychiater merken steeds vaker dat er vreemde dingen gebeuren.

Mausoleum is een vrij onbekende parel van de horror uit de jaren 80,het is geen film met een groot budget of super acteurs laat staan grote special effects en toch is dit best een aanrader,de sfeer en stijl van deze film zou heel goed passen in een Grindhouse voorstelling omdat deze film toch een bepaalde charme heeft die de film toch boeiend maakt van begin tot het eind.

Ook al is het geen slasher toch bevat deze film de nodige en ook wel goede Gore scenes die toch best wel vermakelijk zijn,het thema Demon neemt bezit van een jonge vrouw stelt niet veel voor ook de manier waarop haar ogen groen gaan gloeien is vrij knullig gedaan maar de best wel goede soundtrack maakt een hoop goed.

Mausoleum is een goedkope b trash horror van de jaren 80 die toch wel enige supspense weet op te bouwen en een aardige film neerzet,jammer dat deze vrij onbekend is het is wel een film die de moeite waard is.

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Zojuist bekeken en ik moet zeggen dat ik hem ook nog best tof vind. Bobbie Bresee zet de hoofdrol nog best aardig neer.rnHet ‘verhaal’ stelt vrij weinig voor en de cast is niet echt geweldig, maar door de fijne muziek en sommige sfeervolle scenes (zoals de starter in het kerkhof en het mausoleum) zorgen ervoor dat deze film nog best vermakelijk is.rnDaarnaast zijn de (gore) make-up effecten behoorlijk sterk voor een vergeten film als deze. John Buechler (regisseur van Friday the 13th part VII) verzorgde de special effects voor deze film en hij heeft dit zeker wel in stijl gedaan.rnTrouwens chapeau voor de makers van deze poster, want die ziet er echt geweldig uit!

Laat een antwoord achter