Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

MoH: Pro-Life

MoH: Pro-Life
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Dwayne Burcell (Ron Perlman), een godsdienstige man, heeft via een stem te horen gekregen dat hij de obgeboren baby van zijn dochter Angelique moet beschermen. Zij wilt echter een abortus laten plegen in de nabij gelegen abortuskliniek. Daar wordt ook duidelijk wie nu eigenlijk de vader is…

John Carpenter?s tweede film in de Masters Of Horror-serie is jammer genoeg niet zo goed als zijn vorige. Vooral de ?look? valt behoorlijk tegen, het lijkt af en toe een amateurfilmpje. Ook het meeste acteerwerk is niet van de bovenste plank, maar gelukkig levert Ron Perlman als Dwayne een fantastische prestatie. Zijn aanwezigheid weet de film nog enigszins te redden.
Het verhaal is op zich de moeite waard, denk maar eens aan wat er allemaal fout kan gaan bij een zwangerschap, maar in dit geval is de tijd te kort en het budget duidelijk te laag. We zien hier en daar wat bloed vloeien, maar bij minimaal ??n scene was te duidelijk gebruik gemaakt van een computer. En beter van jezelf gejat dan van iemand anders moet Carpenter gedacht hebben bij de creatie van de baby…ik kreeg spontaan een flashback naar ”The Thing”.
Van de afleveringen die ik gezien heb was dit toch een van de slechtste, eigenlijk Carpenter onwaardig.

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter