Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

MoH: The Damned Thing

MoH: The Damned Thing
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Toen hij nog een kind was zag Kevin Reddle hoe zijn moeder werd vermoord door zijn vader. Na een korte achtervolging zou Kevin het volgende slachtoffer worden todat zijn vader plotseling werd aangevallen door een onzichtbare kracht. Jaren later is hij Sheriff en gebeuren er weer vreemde dingen…

Om ”The Damned Thing” het beste werk van Tobe Hooper te noemen is natuurlijk gevaarlijk, maar deze MoH-aflevering komt wel in zijn top 2 terecht (van de films die ik van hem gezien heb)! Het acteerwerk is van iederen goed te noemen, vooral van Sean Patrick Flannery. Hij zet op een bijna Oscarwaardige manier een tobbende, paranoide Kevin neer. In een kleine bijrol zien we Ted Raimi voorbij komen, de broer van regisseur Sam Raimi.
De vaart zit er redelijk goed in en bij het einde wil je gewoon weten wat er verder gebeurd. Er zitten enkele suspense-scenes in deze aflevering maar ook de nodige gore-momenten. Het script dat gebaseerd is op een kort verhaal van Ambrose Pierce zit goed in elkaar waardoor deze korte film een van de beste MoH-afleveringen is.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter