Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge, A

Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge, A
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik vind deze zelf wat minder goed! Het speelt zich teveel rond 1 persoon af. De
scene op het zwembadfeestje is wel zeer tof. Hier zie je dat echt al die
jongeren bang zijn van Freddy! Dit komt gewoon door dat uiterlijk en zijn
houding. Het einde van de film vind ik saai. Ik verklap het niet maar ik vind
het gewoon niet de stijl van de Freddyfilms, het is te simpel.

Over de auteur

avatar

44 reacties

 1. avatar
  jeroen

  Ik vind deze reeks nooit echt super, NOE 1 was nog dermate goed, de rest vond ik wat minder. Freddy vs jason vond ik wel erg goed, totaal niet eng maar wel leuk om naar te kijken.

 2. avatar
  Bobby

  Het lijkt me een harde film toen hij optv kwam mistte ik hem godverdomme ik was er niet de volgende dag zag ik hem in het televisie boekje iedereen had het over zwembad dat maakt het dan vast nog beter ik heb de trailer gezien die film ga ik echt zien

 3. avatar
  Gijszz

  waarom huur je ‘m niet een keer, ik heb ‘m al tig keer gezien. alle andere delen van a nightmare on elm street ook, tog vind ik Freddy vs Jason minder dan alle andere delen.

 4. avatar
  Bobby

  dacht je dat ik daar niet aan gedacht had dan was het allang gebeurt ik heb 2zusjes en een moeder die in de weg zit helaas maar bedankt voor tip maar ik zie hem wel eens en mijn vader mag ik alles daar van maar niet bij de zusjes

 5. avatar
  bas-o

  ik heb ze wel allemaal psycho mist deel 5 en 6 (wat wel de slechtste zijn).. het is een open einde.. vul zelf maar in of jij vint dattie dood is of niet;)

 6. avatar
  halloween

  nightmare on elm street 2,is de enige van de serie dat ik naar kan kijken. freddy is een watje, een mietje. zelf ik kan beter moorden dan hij. behalve in deel 2, dan is hij eindelijk goed in moorden .

 7. avatar
  bartjeeh

  voor zo;n ouwe film is het echt heel mooi gemaakt tog had ik meer verwacht maar hij heeft soms best wql humor 🙂 ik hoop wel dat de films steeds beter worden (van 1 tot 7)

 8. avatar
  Luthron

  In deel 7 is het gezicht van freddy zeker super vet, ik vind het alleen wel jammer dat hij geen handschoen meer heeft, en dat de mesjes in zijn hand zijn gegroeid

 9. avatar
  henky

  ik zelf vond deze film zo slecht nog niet.freddy is nog serieus,en het enge sfeertje is er ook nog.lagge dat die messen in die vingers zaten en bij dat zwembad was ook wel lagge.

 10. avatar
  killersappin

  ik heb enkel de eerste drie delen gezien en had er genoeg vn :s freddy boeit me totaal niet. Maar ik ben dan ook meer een Michael Myers fan. Kan iemand me vertellen waar ik het 9de deel uit friday the 13th kan vinden??

Laat een antwoord achter