Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

No Man’s Land:The Rise Of Reeker

No Man's Land:The Rise Of Reeker
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Drie criminelen, die net een casino hebben overvallen, raken verwikkeld in een vuurgevecht aan een baancafé midden in de woestijn. Wanneer een benzinepomp ontploft en het vuur is uitgeraasd blijken er nog zes mensen in leven: twee overvallers, de sheriff en diens zoon, een dokter en een jonge serveerster. Hun nachtmerrie begint echter pas wanneer blijkt dat er geen hulp komt opdagen. De snelweg is totaal verlaten, op een duistere figuur na: de Reeker.

Prequel op het vermakelijke Reeker, je komt in deze film te weten hoe de reeker is ontstaan. Deze film heeft heel wat meer humor dan deel 1. Het onstaan van de reeker is lekker van de pot gerukt en lekker bizar. Het verhaal is niet veel anders dan het orgineel,mensen zitten vast in motel en worden opgejaagd door de reeker. Deze film heeft aardig wat vermakelijke gore, samen gepaard met een flinke dosis onzin. De hoofdrolspelers hebben nog minder persoonlijkheid dan een steen en acteren zéér slecht, maar acht wat maakt dat uit? ze gaan er toch aan!. Eng of spannend wordt het echter nergens, maar daarom is deze film nog wel erg vermakelijk.

De reeker krijgt ook heel wat meer screentijd, en ziet er weer prima uit. Als je voor een film gaat met interesante personages en een goed verhaal, dan moet je deze film links laten liggen. Als je fan van het eerste deel bent, of dol bent op onzin horrorfilms. Dan moet je deze zeker eens een keer proberen.

Over de auteur

avatar

3 reacties

  1. avatar
    evs

    Heel apart Reeker en zeker niet missen na deel 1. Kan je kennelijk met een half hoofd nog surviven. Jazeker. De flashback is best prima en zet je weer even tot nadenken hoe het zich allemaal afspeelde. Gruwelijk is de film niet echt maar er zitten best aardige gore stukjes in. Het begin van de film moet je dan ook niet missen.

Laat een antwoord achter