Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Resident Evil: Apocalypse
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ok? ik begin maar meteen met het verhaal. De film begint ijzersterk met een gaaf intro waarin Alice (hoofdpersoon uit deel 1) verteld wat er gebeurt is. De film is leuk totdat Alice weer opduikt. De regisseur probeert van haar een vetgave actie-heldin te maken, maar dat lukt niet. Zij kan natuurlijk weer iedereen dood maken en zij heeft weer heel veel munitie en hoeft maar 1 keer te schieten en het is natuurlijk meteen weer raak.
Dus een k**film zal je denken? Nee eigenlijk niet maar ook weer wel. De gedeeltes waarin Jill Vallentine speelt zijn vet gaaf en spannend (totdat die vervelende Alice opduikt) Ik vind de spanning er dan meteen al weer af. Daarna komen nog wel een paar aardige stukjes erin waarin een paar s.t.a.r.s members proberen te overleven. Als je hem voor de eerste keer kijkt denk je dat het wel een goede film is maar als je hem voor een tweede of derde keer kijkt denk je echt wat een bagger film. Dus mijn oordeel is dus: Leuk voor de eerste keer(totdat Alice opduikt). Maar zeker niet aan te raden voor de tweede keer te kijken. Hij is in ieder geval beter als deel 1. Dat is een vooruitgang. Hopelijk is deel 3 een echte doorbreker want dit is soms wel een beetje erg overdreven. Daar komt nog boven op dat er weer een happy ending in komt. De hoofd personen overleven het en natuurlijk dat kindje ook. Maar de stad word vermoord. Je zal weinig medelijden hebben met de inwoners van de stad want daar kom je toch niks van te weten.

Dus vond je deel 1 tha bomb, check deze dan ook uit. Vond je deel 1 zuigen probeer hem evengoed maar uit. En voor de die hard Resident Evil gamers (ik dus ook): KIJKEN! Er zitten soms dikke vergelijkingen van de game in! Jammer dat die Alice erin is gepropt anders zou deze film nog gaver zijn.

Dit is mijn eerste review en ik zou graag reacties willen weten.

Over de auteur

avatar

13 reacties

 1. avatar
  bas-ow

  Ben jij Raymond dan? Over deze review heb ik te zeggen: Wat heeft de schrijver in vredesnaam tegen Alice? En gebruik niet van die populaire taal zoals: tha bomb.

 2. avatar
  psycho

  je hebt gelijk.. dat klinkt voor geen meter.. kunnen de plaatsers van de reviews dit er misgien ff uitknippen voordat het op de site word gezet? en ook eventuele spoilers.

 3. avatar
  psycho

  er zitten wel horrorelementen in… maar toch… ik vind best dat van dit soort films hier reviews van op de site mogen.. als het een beetje fatsoenlijke zijn zonder populaire msnpraat en spoilers.. dus met andere woorden.. haal deze maar weg!

 4. avatar
  Luthron

  Het enige pluspunt aan deze film was dat ie de gamereeks gedeeltelijk volgde… Voor de rest is het weer een nieuw deel in de reeks, die niks te maken heeft met de verhalen van de games… jammer, hopelijk is deel 3 beter…

Laat een antwoord achter