Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Rubber Johnny

Rubber Johnny
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Rubber Johnny is een verontrustend meesterwerk van regisseur Chris Cunningham. Deze regisseur was onder andere verantwoordelijk voor een aantal clips van Aphix Twin ( o.a. Come to daddy en Windowlicker). Wederom heeft Cunningham samengewerkt met bovengenoemde daar hun verknipte geesten prima afgestemd zijn op elkaar watbetreft beeld en geluid. Deze d.v.d. is grotendeels geschoten in zwart/wit. Het speelt zich af in de kelder waar de achterlijke Johnny wordt opgesloten vergezeld door zijn hond. Een bizarre en schokkende 6 minuten durende trip die een boel vraagtekens zal oproepen. Deze korte film gaat vergezeld met een 40 pagina’s tellend boekwerk met schetsen en foto’s.

Over de auteur

avatar

28 reacties

  1. avatar
    Bo

    Tuurlijk, voor een dansend gehandicapt jongetje in een rolstoel en een of andere naakthond, ik vond het eerder een belachelijke film en ik snapte het hele punt niet. Wat is hier nou goed aan, je ziet wat flitsen en thats it!

  2. avatar
    zack

    op de dvd zal het duidelijker zijn daar heb je het filmpje van 6minuten en krijg je nog een boekje van 40 pagina’s erbij mss dat het boekje het “verhaal” duidelijker maakt

Laat een antwoord achter