Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Rubber
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik had zo me twijfels over deze film en verwachte er daarom ook niet zo veel van, maar ach er bestaan ook films over moordende tomaten dus dan kan dit er ook wel bij. Dus besloot ik het een kans te geven en de film heeft me echt het tegendeel bewezen.
Verhaal:
Robert is een auto band die gedumpt is in het woestijn al snel komt hij tot leven en ontwikkeld die een telepathische gaven. De auto band is niet te stoppen en is van plan om alles wat op zijn pad komt te vermoorden.
Rubber is een geweldige Franse horror comedy lowbudgetfilm over een rubber auto band. De film is totaal niet wat je verwacht de tagline zegt het zelf Are You Tired of the Expected? De Franse regisseur Quentin Dupieux beter bekend als Mr Oizo heeft het voor elkaar gekregen om met een belachelijk raar onderwerp en een goedkope camera toch een hele goede film neer te zetten. Waarom? Om veel redenen ten eerste het is een onderwerp die nog nooit is gedaan ten tweede het is zeer goed geacteerd zeker voor een B film ten derde hij is ook nog grappig en natuurlijk heeft het ook nog is zijn dosis moorden.
Gore:
Het idee dat een auto band leeft is al raar maar dat die ook nog kan moorden? Het moet niet gekker worden zou je denken. Maar het zou geen horror film zijn als er geen moorden zouden vallen de moorden zijn eentonig maar het idee dat een auto band het voor elkaar krijgt om mensen te moorden maakt alles weer goed. De moorden zijn heel goed in beeld gebracht en heeft ook zeker zijn dosis bloed.
Conclusie:
Een geweldige B film die je helaas niet vaak ziet. Alles is origineel van het begin tot het eind. Zoals ik al zei de film heeft zijn dosis humor en gore en dat maakt de film alleen maar beter. De film verdiend een regelrechte Cult status. In een woord GE-WEL-DIG waarom? No Reason!

Over de auteur

avatar

4 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Hahah, hij staat op mijn externe harde schijf, ik heb hem alleen nog niet gekeken. Hij trok me enorm aan door het geniale plot. 😛 Bedankt voor de review trouwens, nu weet ik al helemaal dat ik deze echt eens moet zien.

Laat een antwoord achter