Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Sint
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

”De Sint is niet jarig op 5 December. Maar hij is toen dood gegaan!”

Sint is een Nederlandse film die over het jaarlijkse feest gaat. Het feest met vreugde en plezier. Alleen dit jaar is het wat minder plezierig. Eens in de 100 jaar komt het voor dat het volle maan is op 5 December en dan zal Sint zijn revanche nemen op iedereen uit Nederland.

De meeste van jullie zullen het vast een lachwekkende film hebben gevonden en slecht. Maar ik ben uit een ander perspectief gaan kijken. Deze Nederlandse film was niet eng, Maar wel heel goed in elkaar gezet. (Het thema was dan wel héél lame, maar so beat it.)

Ik vind dat dit voor Nederlandse begrippen een ontzettend goede film is. Met toch een aantal gores en jumpscares. Het enige jammere is misschien dat ”Sinterklaas” hoe dan ook nooit een eng thema zal worden.

De acteurs zijn stuk voor stuk goed, de spanning word goed opgebouwd en de scares zijn leuk en erg creatief. Ondanks dat ik deze film NIET eng en geen greintje spanning heb gevoelt tijdens de film zal dit voor mij zeker een film zijn die ik op 5 December zal terug kijken. Met pepernoten uiteraard.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter