Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Slugs, Muerte Viscosa
2.0Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)

In een klein stadje vinden een paar gruwelijke sterfgevallen plaats, waarbij de lichamen van de slachtoffers voor een groot deel zijn opgegeten. Mike Brady, een inwoner van het stadje, denkt dan de oorzaak te hebben gevonden: het stadje wordt geterroriseerd door moordlustige en hongerige naaktslakken, die via het riool bij de mensen thuis weten te komen. Mike probeert onmiddellijk iedereen te waarschuwen, maar bijna niemand lijkt hem te willen geloven.

Slugs is een Spaans Amerikaans B film product uit de catogorie “When Nature Strikes Back” gemaakt voor weinig uit de jaren ’80, na films met wormen, kikkers en andere dieren is het dit keer de beurt aan de slak…de naaktslak wel te verstaan.

Het idee klinkt belachelijk en eerlijk gezegd dat is de hele film ook, het ziet er goedkoop uit het acteerwerk is slecht en de muziek doet je denken aan een slecht spelletjesprogramma op de tv, maar gek genoeg is de film wel vermakelijk ondanks het idee van killer slakken.

Het is namelijk de Gore en de smerigheid van de scenes waar het meeste geld naartoe is gegaan in deze film, deze zijn erg vermakelijk met als hoogtepunt de scene in het restaurant. Het zijn de echte Special Effects die we kennen uit de jaren ’80 en dat is het ene wat deze film de moeite blijft om de film helemaal te kijken.

Ben je in de stemming voor een B Wansmaak filmpje zonder er teveel bij na te hoeven denken…..dan is Slugs de film voor jou!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter