Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Species 3

Species 3
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Eve, de kloon van Sil uit Species, overleefde Species 2, maar was wel in blijde verwachting van een alien baby. Als deze geboren word, sterft Eve (het was ook maar een cameo) en het kind word door een profressor meegenomen naar zijn lab om het te bestuderen. Het duurt echter niet lang, voordat het kind uitgroeit tot een mooie vrouw. De professor vraagt een van zijn leerlingen hem te helpen met zijn werk. Dan ontsnapt de half mens-half alien vrouw genaamd Sarah uit het lab, in een poging om te paren en zich voort te planten…

Gore 9/10
De gore is niet constant en het einde is niet bloederig, maar als het begint, dan is het ook heel erg goor; een afvallend oor, smeltend gezicht, smeltend lichaam, tentakel doorboringen, tentakels in het voorhoofd
iemand word doormidden gespleten van top tot teen wat overigens een geweldige scene is, een gore autopsie, veel spuitend bloed en een gat door het hoofd.

Species 1 was klassieke cult, deel 2 was bloederige pulp, deel 3 is een vermakelijke maar o zo slechte b-film.

Ten eerste heeft de film niet veel met de andere twee te maken, maar goed, daar kom je wel overheen. Maar hij is bovenal op sommige stukken ongelooflijk saai. Bovendien lijkt het wel een teen-film, met bijna niks volwassens te bieden.

Daar komt ook mijn derde klacht bij; Natasha Henstridge was een sexy volwassen vrouw die heel stijlvol was. Terwijl Sunny Mabrey, hoewel ook niet verkeerd, meer een tiener is en met veel minder klasse.

Aan de andere kant speelt de GIGA aantrekkelijke PJ Pitoc hier en rol in en de andere vrouwelijke alien, genaamd Amelia is veel mooier dan Sunny.

Al met al een leuke b-film, maar als je deze kijkt, kijk dan niet eerst de andere twee delen, die zijn heel, heel veel beter.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter