Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Storm Warning
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Storm Warning is Australische horror film en is net zoals vele anderen opnieuw in de trant van The Texas Chainsaw Massacre, Wrong Turn en Wolf Creek.

Pia en Rob komen tijdens een reisje met hun boot vast te zitten in een moerasachtig gebied nadat het tij plots keert. Ze stuiten op een oud en afgelegen huis en gaan naar binnen om een telefoon te zoeken. Maar op dat moment komen de drie bewoners thuis en doen Pia en Rob een afschuwelijke ontdekking.

De setting in de backwoods van Australiƫ is erg lekker en de storm met keiharde regen en onweer geeft een heerlijk sfeertje. Ook helpt het mee aan de spanning waarmee het sowieso de hele film wel goed zit.

De film beschikt over wat hele aardige gore. Zo is er bijvoorbeeld een erg smerige scene waarin een gast tientallen vishaakjes in zijn gezicht krijgt en is er ook nogal een ongemakkelijke scene met een penis al gaat het daar meer om de gedachte. De gore scenes zijn wel schaars, maar de spanning en de sfeer heffen dat weer op.

Het acteerwerk is, zeker voor een horrorfilm, verrassend goed. Het koppel doet het niet slecht, al is Rob nogal een lulletje. De hillbilly’s worden uitstekend vertolkt. Vooral David Lyons en John Brumpton zijn geweldig opdreef als Jimmy en Poppy. Nadia Fares is vooral dankzij haar uiterlijk een erg leuke aanvulling.
Storm Warning is in principe niks vernieuwends, maar wordt beter uitgevoerd dan in de meeste gevallen…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter