Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Street Trash
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Allereerst wil ik Synapse films danken voor deze prachtige dvd.

Street Trash is eigenlijk de afsluiter van het era van de overdadige gore horrorkomedies. Na deze film kwam er een opkomst van de veilige ‘R’ rated films.

De film gaat over twee daklozen die een drank ontdekken die een slijter toevallig onder zijn winkel ontdekte. De drank word aangeboden voor een spotprijsje, maar aangezien de drank zo’n 40 jaar oud is, is het slecht geworden. Voor 1 dollar per fles krijg je een drank die werkelijk ‘smelt’ op de tong.

Deze film doet denken een Troma film. Het is een horrorkomedie in de stijl van The Toxic Avenger en Basket Case. De acteerprestaties zijn niet veel anders als in andere lowbudget films, dus je moet niet echt diepgaande karakters verwachten.

Wat wel jammer is dat na een uur de pret eigenlijk pas begint, je krijgt dus in het begin ook de drang om een stuk door te spoelen, wat eigenlijk wel jammer is. Ze hadden wat dat betreft hadden ze de film wel korter mogen maken.

Over het algemeen is het toch wel een redelijk vermakelijke film. Dus hou je van films als The Toxic Avenger, dan is dit wel een aanrader.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

9 reacties

Laat een antwoord achter