Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Taste The Blood Of Dracula
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

In Transylvani? wordt een Engelse koopman beroofd en uit zijn koets gegooid. Zwervend door het bos, treft hij een gruwlijk tafereel: Graaf Dracula, gespiest door een enorm kruisbeeld. Als Dracula sterft en vergaat, blijven zijn mantel, zijn gesp en zijn bloed over, dit laatste als een rood poeder.

Terug in Engeland, zijn 3 rijke mannen hun decadente leven zat. Ze vervelen zich en zijn op zoek naar iets nieuws. Dan ontmoeten ze Lord Courtley, een duivels charmante jongeman, die hen een grootse nieuwe ervaring beloofd. Hij koopt het bloed van Dracula van de teruggekeerde koopman en zet samen met de 3 mannen een ritueel op ter ere van Graaf Dracula.
Het ritueel loopt echter verkeerd en de drie heren vermoorden Lord Courtley, terwijl deze net het bloed van Dracula had gedronken. Uit zijn lichaam herrijst dracula opnieuw. Deze keer niet op zoek naar jonge maagden- althans niet meteen- nu is hij uit op wraak…

Het mag duidelijk zijn dat deze film een van de vele is die een slaatje probeert te slaan uit de naam ‘Dracula’. De film verschilt in zoverre van de rest dat Dracula nu op zoek is naar wraak voor iets wat hem is aangedaan. Lee heeft als Dracula erg weinig tekst en komt ook heel weinig in beeld. Het einde is onverwacht en vrij bizar. Deze film gaf mij een raar gevoel, maar was toch nog net de moeite waard om te zien.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter