Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
The Grudge 2
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De jonge Aubrey Davis (Amber Tamblyn) krijgt in Tokio te maken met dezelfde vloek die haar zus Karen (Sarah Michelle Gellar) achtervolgde. Deze bijzondere kracht haalt het slechtste in zijn slachtoffers naar boven, om vervolgens te vertrekken naar een nieuw over te nemen lichaam. En zo gebeurt het dat een groep mensen, die op het eerste gezicht niks met elkaar te maken hebben, één voor één ten prooi vallen aan deze vreselijke vloek.

Geen onaardig vervolg op het gelijknamige amerikaanse origineel. Veel mensen vinden deze film een slap aftreksel van de eerste The Grudge, ikzelf vind dit een prima op zichzelf staande film. De hoodrolspeelster wist me prima te overtuigen, zodat ik rap in de film zat. De film heeft een paar effectieve schrikmomenten en goede special effects, waardoor het ook nog eens redelijk spannend wordt. De film wordt op een gegeven jammer genoeg wel wat eentonig, door de overdaad aan schrikscenes. Vaak een probleem voor ghost flick sequels.

Al met al is deze film prima te smaken, de film heeft een lekker onheilspellend sfeertje waardoor je zelfs mischien een paar keer op het puntje van je stoel komt te zitten. Ik heb erg genoten van deze film, ik zou zeggen laat je niet doen door wat andere mensen zeggen. Dit is een prima sequel!!!!.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter