Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
The Grudge 3
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een jonge Japanse vrouw zoekt het appartement op, waar de gebeurtenissen uit het tweede deel plaats vonden. Hier ontmoet ze een familie, die opgejaagd wordt door Kayako. Een voor een vallen de doden, dus besluiten ze samen de vloek voor eens en altijd te stoppen. Dit met gevaar voor eigen leven.

De film heeft opnieuw een apart sfeertje, maar kan zeker niet tippen aan zijn 2 voorgangers. De schrikmomenten zijn zeer voorspelbaar en het acteerwerk is ook niet super. Het enge van een bleek meisje dat met rare bewegingen door de gangen sluipt is er na 3 films wel vanaf. Ik hoop dan ook dat dit het laatste deel is uit de reeks, want anders zal het alleen maar slechter worden. En dat zouden de goede eerste 2 films niet verdienen.

Het gore gehalte in deze film is niet slecht moorden en bloed genoeg, ook al is dit niet het hoofddoel van deze film.

Helaas wist de film op sommige momenten echt niet te boeien en was soms zelfs slaapverwekkend. Dan werd er maar weer een voorspelbaar schrikmoment tegenaan gegooid. Gelukkig waren er ook enkele goede bloederige sc?nes die de film toch nog gangbaar maakten, en natuurlijk blijft de sfeer goed in de ?the grudge? films. Maar het moge duidelijk zijn dat deze film bij lange na niet kan tippen aan zijn 2 voorgangers.

Over de auteur

avatar

18 reacties

 1. avatar
  Master Of Darkness

  Verstandig. De remake vond ik de eerste keer dat ik hem zag erg griezelig, maar dat kwam ook voor het grootste deel omdat ik en een vriend van me de enigste 2 in de zaal waren, omdat niemand om 5 uur ‘s avonds naar die film ging.XD

 2. avatar
  Master Of Darkness

  Wat een draak van een film zeg! Ik vond het origineel en het eerste deel van de remakes echt eng, maar dit veranderd alles: slecht verhaal, crap acteerwerk, neppe special effects. Te erg voor woorden. Geen aanrader dus…

 3. avatar
  Master Of Darkness

  Ik had zo mijn twijfels over deze film dat ik hem voor deze ene keer had gedownload. Mijn advies is: niet kijken, vooral als je The Grudge 2 al vond tegenvallen dan voelt deze al helemaal aan als een verkrachting.

 4. avatar
  Rockerbaby134

  Echt een heel lompe’ film gewoon. Er was echt geen enkel spannend moment. En die moeder en dat joch zagen er gewoon ronduit belachelijk uit zo in het licht. De film was nog eerder een mislukte komedie film te noemen.

 5. avatar
  Master Of Darkness

  Ik zag het origineel als jongetje van 11. Dat was de eerste Aziatische horror die ik zag, voorheen had ik alleen maar wat Stephen King films enz. gezien en ik was verschrikkelijk bang, misschien nog nooit zo bang geweest voor een film als toen. Nu heb ik een film gevonden: Shutter, die schijnt van dezelfde soort spanning te zijn. Ik ben wel benieuwd of ik het nog steeds beangstigend vind.

Laat een antwoord achter