Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

(The Return Of)The Texas Chainsaw Massacre(: The Next Generation)

(The Return Of)The Texas Chainsaw Massacre(: The Next Generation)
2.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ten eerste vroeg ik mezelf af waarom je de Return Of The Texas Chainsaw Massacre hebt en The Texas Chainsaw Massacre:The Next Generation. Verschillen die soms van elkaar;laten we het hopen!! Ik heb de The Return Of The Texas Chainsaw Massacre gezien,en ik heb op deze site zulke zware kritiek gelezen over deze film dat ik het zelf ook maar eens moest bekijken.Ik had me al op het ergste voorbereid (..dan valt het altijd mee..), en het viel ook best mee….
Kijk, hij zat natuurlijk zwaar onder de kwaliteit als van een gemiddelde horrorfilm,maar om het nou meteen te gaan vergelijken met een hoop stront, is iets te overdreven..
Het acteerwerk is slecht, dat is gewoon vrij duidelijk (je zou denken aan die namen van de acteurs te zien dat het wel goed zou zijn, maar ze speelden in deze film toen zij vrijwel onbekend waren op dit gebied…)
Is ie spannend? Nee. Maar in het begin in het bos (toen wisten we nog niet met wat voor belachelijke Leatherface we te maken hadden;een gillende keukenmeid), toen kon je nog wel een klein beetje spanning ontdekken, maar die vervaagde meteen toen we het eerst lid van de familie tegenkwamen,een nogal een ongeloofwaardig overkomend wijf (die er alleen mocht wezen,door haar lekkere voorkant..)
De film is niet vooruit te branden, en de moordsc?nes zijn zo belabberd dat je er van in slaap valt (is dat de bedoeling? Nee.)
Als Zellweger eenmaal met de beruchte familie aan tafel gaat zitten om lekker pizza te gaan eten,lijkt het net of je het origineel zit te kijken,alleen het verschil is: deze sc?ne is tig keer zo slecht…

Toch raad ik je de film aan als echte fan,omdat als echte fan moet je ze allemaal gezien hebben,want je mag deze Leatherface(=gillende keukenmeid) niet missen!!!!!!! Goed voor de lachspieren…
Ik ben benieuwd of Zellweger en McConaughey hier met schaamte aan terugdenken……..

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter