Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
The Tooth Fairy
2.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Synopsis:

Wanneer de 12-jaar oude Pamela met haar moeder op bezoek gaat bij haar vader die een Bed & Breakfast aan het opknappen is, vertelt het buurmeisje haar het waargebeurde verhaal van de “Tooth Fairy”. Lang geleden slachtte de Tooth Fairy een hoop kinderen voor hun tanden. Nu is ze teruggekeerd om Pamela en iedereen die haar voor de voeten loopt te vermoorden.

Mijn mening:

Ik kan sinds kort de zender Scyfy universal ontvangen en zag deze film in de gids staan en dacht ach waarom ook niet?. Helaas kwam er ook iets interresanter’s op tv, dus danzij digitale tv kon ik deze film gewoon opnemen. De film begint best wel interresant, en het lijkt erop dat we een leuke b-film voorgeschoteld krijgen. Dat eerste word waargemaakt door de uberslechte acteurs zonder enige diepgang of geloofwaardigheid.

De special effects zijn al helemaal een lachertje, maar desondanks de verschrikkelijk slechte special effects vond ik ze wel amusant gedaan. De film heeft nogal wat gore, en dat is iets wat je niet zult verwachten als je de film opzet (let op de castratiescene.). Nee van originaliteit moet de film het niet hebben, en ik weet zeker dat als jullie deze film zien, het raar zullen dat ik me toch geamuseerd heb bij deze film.

Geen geweldige film, in tegendeel. Maar danzij de overdreven slechte gore wist de film me toch wel te amuseren. Hoewel niet iedereen het mee me eens is.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter