Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Trailer park Of Terror
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Zes in hun ontwikkeling gestoorde hogeschoolstudenten keren samen met hun begeleider Pastor Lewis (Matthew Del Negro) terug van een mentaliteitstraining in de buitenlucht, hoog in de bergen. Tijdens een snel opkomende storm verongelukt hun busje in de Trucker’s Triangle, een desolate plek in the-middle-of-nowhere bekend om zijn onaangename sfeertekening. Ze vinden een schuilplaats voor de nacht in een schijnbaar verlaten trailerpark dat zij aan de kant van de weg vinden. Echter wanneer de zon ondergaat blijkt het geen goed toevluchtsoord te zijn: hier huist Norma (Nichole Hiltz), een moordenares met het lichaam van een slasher die dood en verderf zaait geholpen door haar ondode en bloeddorstige trailer-kroost.

Een House Of 1000 Corpses wannabe eigenlijk, wel een vermakelijke wannabe!. Ook deze film gaat over moordadige hillbilly’s die ditmaal terugkomen als zombie’s. De zombie’s zijn er goed uit maar eng zullen ze nooit worden met de uitspraak “waar is mijn penis?”. Gore is er ook meer dan genoeg, eigenlijk nog wel ietsje meer dan Rob Zombie zijn cultmeesterwerkje. Acteerwerk was niet erg super, met name het molige meisje waarvan ik hoopte dat ze rap dood zou gaan.

GORE 9/10:

Een lichaam word ontdaan van al het vlees, en gefrituurd. Darmen worden eruit gerukt, iemand word doorboord. Iemand’s hoofd word eraf gerukt, een gezicht word vasgezet op een zombiehoofd. Veel gore en bloed dus!.

Hoewel deze film het vooral moet hebben van House Of 1000 Copses, is deze film wel wat origineler qua verhaal. Hoewel de acteurs in laatstgenoemde film véél beter acteren. Kortom, erg vermakelijk voor een gezellige horrormarathon.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter