Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wishmaster 3:Beyond The Gates of Hell

Wishmaster 3:Beyond The Gates of Hell
0.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een film die ”Wishmaster 3:Beyond the gates of Hel” heet zien, misschien heb ik er gewoon om gevraagd.Maar ja wat doe je eraan,ik vond de eerste het vernieuwendste dat horror de laatste 10 jaar gebracht heeft en de tweede viel goed mee,ik dacht:dan zal de derde ook nog wel leuk zijn.Niet dus.

Het grootste probleem dat deze film heeft is dat Andrew Divoff niet meer wilde meedoen.Andrew Divoff speelde niet de Wishmaster,hij was de Wishmaster.Misschien heeft hij wel hogere eisen gesteld of zo,maar komaan,geef hem gewoon wat hij wil dan,je kan niet zonder hem. Zijn vervanger is Jason Connery,die zijn tekst netjes opzegt en naar huis gaat. Eigenlijk lijkt hij best een vriendelijke man,wat je toch echt niet wil als Wishmaster.

Het plot is eigenlijk hetzelfde als in de twee vorige films,alleen is de actie nu verplaatst naar een universiteit.Het is zo’n typische B-film-universiteit die volzit met mensen die duidelijk hun lagere school nog niet eens hebben afgemaakt.Dat zie je vooral bij de slachtoffers die de Wishmaster al kennen,ik bedoel,het is de Wishmaster,let toch een beetje op wat je zegt.Is het nu echt zo moeilijk om niets te wensen?Begin gewoon over het weer te praten of zo en je zit helemaal veilig.

Uiteindelijk wordt de Wishmaster dus weer verslagen,dit keer door de aartsengel Michael(huh?).Niks slimme twists of zo,Michael heeft een magisch zwaard waardoor je de Wishmaster toch dood krijgt(tot de producers weer geld willen).

Er is trouwens ook al een “Wishmaster 4” uit,maar daar begin ik zelfs niet aan. Want 3 is echt al een misbaksel van formaat.

Over de auteur

avatar

6 reacties

  1. avatar
    Bas

    Hij staat op IMDb als Beyond The Gates Of Hell met als alternatieve titel Devil’s Stone. Ik heb deel 1 en 2 gezien maar dat vond ik ook al niet veel soeps.

Laat een antwoord achter