Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Zombie Honeymoon
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Zombie Honeymoon is ??n van de eerste films die op het nieuwe dvd label van Jan Doense (Alias Mr Horror) uit komt. Na het AFFF, de oprichting van het blad Schokkend Nieuws en De Nacht van de Wansmaak was het blijkbaar tijd voor iets anders voor Jan. Een dvd label dus.

Zombie Honeymoon

Denise (TRACY COOGAN) en Danny (GRAHAM SIBLEY) zijn net getrouwd en op huwelijksreis. Wilde plannen heeft het stel. Alles verkopen, banen op zeggen en emigreren. Het leven lacht hun toe. Dan, tijdens een heerlijk middagje strand gebeurd er iets. Uit het water komt een man, ernstig ziek en agressief, die Danny aanvalt. En Danny, zwaar gewond, sterft in het ziekenhuis? Ja, sterft,?of toch niet?

Zombie Honeymoon is een film voor een groot publiek en verre van een traditionele Zombiefilm. In eerste instantie zou ik de film willen betitelen als een ?Romantisch Realistisch Drama?. De regie die gevoerd wordt is prima en de acteer prestatie zijn eveneens van een uitstekend niveau. Het inleven in de personages is daarom ook geen probleem.

Wie voor een volbloed zombie film vol met gore gaat kan de film beter achterwege laten. In de extra?s op de dvd zien we dat er heel wat meer bloed en ledematen op de set aanwezig waren dan er uiteindelijk in de film zitten en dat had van mij best wat anders gemogen. Maar dan was de film wellicht een stuk minder realistisch geworden. Wat dat betreft heeft Dave Gebroe wel de juiste keuzes gemaakt om een film te maken die door een breed publiek gewaardeerd zal worden.

Zombie Honeymoon is daarom een originele film die je een prettig relaxt avondje bezorgt. De film heeft me beslist nieuwschierig gemaakt naar de andere films die op het Mr Horror label gaan uitkomen want op de DVD staan twee ijzersterke trailers.

Kom maar op met je films, Jan!!!

Over de auteur

avatar

4 reacties

Laat een antwoord achter