Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanwege het daverend succes van Dutch Comic Con 2016 opent de Jaarbeurs in Utrecht zich op 29 & 30 oktober 2016 voor Bats, Bones & Dice, de Halloween editie van Dutch Comic Con!

De hele Jaarbeurs wordt omgetoverd tot een Halloween feest en organiseert men een heuse jaren ’30 Freakshow. Andere dingen die men kan verwachten:

– De Jaarbeurs verandert in de grootste geek-shop van de Benelux; alle ruimte voor comics, games, films en series. Aanwezig zijn o.a. Schokkend Nieuws, Uitgeverij Luitingh-Sijthofh, Horrorshop Boe-Tiek en Vision Toys en Gator Merchandise.

– Diverse live-acts zullen je wegblazen met hun adembenemende shows! O.a. de Oosterijkse symfonische metal band Serenity, de coverband Kiss Lickss en de Nederlandse psychobilly legendes van Batmobile zullen optreden

– Verschillende acteurs en artiesten uit de horror en pop cultuur zijn aanwezig! Naast de reeds aangekondigde SFX-guru/acteur Tom Savini zullen ook Samantha Ferris (Supernatural, The Tall Man, The 4400, Grace) en Naomi Grossman (Pepper in American Horror Story) hun opwachting maken. Nieuwe namen worden binnenkort bekend gemaakt.

– Er is ook weer veel aandacht voor Cosplay. Net als op de Dutch Comic Con kun je met je eigen (griezelige) cosplay creatie poseren voor een green screen. Maar ook de Dutch Suicide Squad en Pretzl Cosplay zullen aanwezig zijn in de cosplay area

Op zaterdag is de zaal geopend van 11:00-21:00 en op zondag kan men rondsnuffelen van 10:00-17:00.
Dagtickets kosten € 17,50, een weekendticket kost € 30,00
Voor meer info en tickts kijk je op www.batsbonesdice.nl

Let op: Vanwege het angstaanjagende thema is deze beurs niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter