Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De dag na Halloween is aangebroken. Het is stil.. het is akelig stil.. zo stil dat de angst langzaam terrein wint en iedereen de aanwezigheid voelt.. de aanwezigheid van iets engs..

Op 1 november 2013 is het na twee jaar stilte tijd voor een nieuwe editie van de horrornacht bij Cinemajestic Zutphen. Het belooft de engste Halloweennacht van de regio te worden. Bezoekers die het durven, kunnen De Hal of Horror trotseren en een kijkje nemen in de kamer van onze chirurg. Voor de echte onbevreesde durfal is er een mogelijkheid om te grabbelen in een Fear Factor omgeving voor mooie prijzen.

Introductie programma: De horrornacht is van vrijdag 1 november op zaterdag 2 november. Betreden is op eigen risico, bezoekers moeten rekening houden dat ze flink kunnen schrikken door de nevenactiviteiten van die avond. De avond start om 00.00 en duurt t/m 08.00

De films zijn natuurlijk het hoogtepunt van de nacht. De volgende titels zijn in ieder geval te bekijken: remake van Carrie, Curse of Chucky en de remakes van Texas Chainsaw Massacre. De rest van het programma zal later nog bekend worden gemaakt.

Meer info: www.cinemajestic.nl

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter