Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het was een hele poos stil rond Sony Home Entertainment\’s Hostel: Part III, maar de release zit er dan toch aan te komen. De MPAA heeft de film een “R” rating gegeven, vanwege strong bloody sadistic violence and torture, sexuality/nudity and pervasive language.
De door Scott Spiegel geregisseerde film met Kip Pardue, Brian Hallisay, Sarah Habel, John Hensley, Skyler Stone, Chris Coy and Thomas Kretschmann in de cast gaat over een vrijgezellenfeestje in Las Vegas dat uit de hand loopt… in Hostel-stijl. Eli Roth, de bedenker en regisseur van Hostel I en II had deze keer niks met de film te maken.

Renfield: The Un-dead word gepresenteerd als “The world’s first comic book Dracula movie”. Het is een soort sequel op Bram Stoker’s klassieke verhaal, waarin Renfield een volwaardige vampier is geworden en de stad Bayou City teistert als de “Bayou City Butcher”. Met een gedreven Britse detective in zijn kielzog en vampier Mina Harker en haar half-vampier zoon Quincy zitten ook nog eens achter hem aan. Het is een spannend kat en muis spel waarin Renfield zijn geschiedenis met Dracula toont en waarin hij niet alleen de sterfelijken van Bayou City bestrijd, maar ook de ‘kwade krachten’ moet zien te stoppen. De film verschijnt 25 oktober via R Squared Films op een regiovrije DVD en is in ieder geval via Amazon te verkrijgen.

Universal Picturse trok laatst de stekker uit de verfilming van Stephen King\’s The Dark Tower boekenreeks. Nu beweerd producer Brian Grazer dat dit grootse project toch doorgaat! Volgens Grazer heeft regisseur Ron Howard in juni volgend jaar weer tijd om terug te keren naar dit project. Grazer beweerd dat het terugtrekken van Universal weer voor andere distributie opties heeft gezorgd. De vraag is echter of hij in iets minder dan een jaar tijd genoeg investeerders weet te verzamelen. Dit word vervolgd!

Volgens Variety ziet het er niet naar uit dat de opnames voor Lionsgate’s Pride and Prejudice and Zombies binnenkort van start gaan. Eind 2011 zouden ze moeten beginnen met de opnames, maar de productie is nu verschoven naar begin 2012! Dit komt, omdat de makers moeite hebben met het vinden van een castlid voor de vrouwelijke hoofdrol. De makers denken wel dat ze de film nog kunnen maken en vragen de liefhebbers nog iets langer geduld te bewaren.

Rob Zombie is ondertussen druk bezig om zijn cast voor zijn nieuwe film ‘The Lords of Salem’. We kunnen al bijna zeker zijn dat zijn vrouw, Sheri Moon Zombie, er in ieder geval in te zien zal zijn. Om zijn fans alvast enthousiast te maken heeft de regisseur/rocker een teaser poster op zijn officiële facebook pagina geplaatst (zie bovenstaande afbeelding).
De film gaat over een lokale DJ die per ongeluk een verschrikkelijke vloek loslaat over het stadje Salem. 300 jaar eerder werden onschuldige mensen ter dood veroordeeld vanwege hekserij. De heren van Salem heersten met een ijzeren vuist, maar vier heksen die gemarteld en vermoord werden zweerden dat ze terug zouden keren om wraak te nemen…

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter