Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De geruchten gingen al een tijdje dat er een vervolg zou komen op Insidious, de horrorhit van vorig jaar. Nu is het dan ook eindelijk officieel met persbericht en al! Maar wat wil je ook, een fillm die slechts 1,5 miljoen dollar kost en ruim 155 miljoen opbrengst…

Leigh Whannell zal wederom het script schrijven en ook regisseur James Wan keert terug. Wat ook niet zal verbazen is dat het (executive) producersteam van Jason Blum, Oren Peli, en Brian Kavanaugh zich aan Insidious 2 heeft verbonden. De film zal worden gefinancieerd door Alliance Films.
Dit is overigens een (voorlopige) werktitel.

Whannell laat weten dat de eerste film het leukste project was waaraan hij mee heeft gewerkt en dat hij denkt dat ze (Whannell en Wan) geslaagd zijn in wat ze voor ogen hadden: Het maken van een horrorfilm voor horrorfans. Hij is er ook van overtuigd dat ze nog meer angstgevoelens kunnen opwekken met de wereld die ze hebben gecreeërd in het eerste deel. Hij bedankt ook alle fans van Insidious en hoopt ons terug te zien in “The Further” zoals de tussenwereld wordt genoemd.

Iedereen houdt het verhaal van dit vervolg nog angstvallig stil. De film zal ergens dit jaar worden opgenomen voor een release in 2013.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter