Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieurws 22-07-09

-De nieuwe zombiefilm van George A. Romero was lange tijd bekend als …Of The Dead, maar heeft nu een officiele titel: Survival Of The Dead. Een groep mensen probeert een veilig heenkomen te vinden op een eiland, maar de bewoners daar houden hun ondode familieleden geketend in hun huis alsof er verder niets aan de hand is. De film zal voor het eerst worden vertoond op het Toronto Film Festival.

– Rogue Pictures heeft eindelijk een nieuwe regisseur vastgelegd voor de verfilming van de comic Hack/Slash. Hierin reist een meisje met de naam Hack rond de wereld om bekende en minder bekende seriemoordenaars/slashers te vermoorden. Haar metgezel is de grote, maar mysterieuze Vlad die haar beschermt. Reclameregisseur Frederick Bond zal plaatsnemen op de regisseursstoel (vermoedelijk komende winter).

– David Arquette heeft zelf bevestigd dat hij en zijn vrouw (Courtney Cox) beiden hebben getekend voor Scream 4. Het enige dat hij verder nog kwijt wilde is het al bekende nieuws dat Kevin Williamson bezig is met het script en dat Wes Craven wacht op het script voordat die een beslissing neemt.

-De opnames voor Resident Evil: Afterlife beginnen volgens Production Weekly op 28 september van dit jaar en duren ongeveer 8 weken. Het is duidelijk dat Milla Jovovich weer terugkeert als Alice, maar wie regie gaat voeren is onbekend. Wel wordt er gefluisterd dat Jensen Ackles (My Bloody Valentine 3D) te zien zal zijn als Leon S. Kennedy en dat ook het personage Chris Redfield zal opduiken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter