Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 01-11-08

– In een interview liet Wes Craven weten dat zijn nieuwste film, momenteel nog 25/8 geheten waarschijnlijk een nieuwe titel krijgt. De door hem geproduceerde remake van The Last House On The Left heeft door de Amerikaanse filmkeuring de keuring R (oftewel 16 jaar en ouder) gekregen.

– De Pang-broertjes hebben getekend voor Child’s Eye, een horrorfilm die geproduceerd gaat worden door de Hong Kongse productiemaatschappij Universe International. De opnames beginnen in april of mei. Waar de film over gaat is nog onbekend, behalve dat het niets te maken heeft met de The Eye-franchise.

– Het concept van het nieuwe label The Night Chronicles is dat M. Night Shyamalan met een idee komt dat door iemand anders wordt uitgewerkt tot een script en wordt geregisseerd. De eerste film (een bovennatuurlijke thriller) heeft de titel Devil gekregen en zal worden geschreven door Brian Nelson (30 Days Of Night) terwijl de broers John en Andrew Dowdle (Quarantine) de regie voor hun rekening gaan nemen.

– De remake van Hellraiser heeft eindelijk een nieuwe regisseur gevonden. Dimension Films heeft namelijk officieel de Fransman Patrick Laugier aangenomen om het script te herschrijven en de film te regisseren. Laugier maakt recent het horrorspektakel Martyrs dat internationaal gezien hoge ogen gooide.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter