Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 02-11-08

– De opnames van de bovennatuurlijke thriller The Hole beginnen 5 december. De regie is in handen van Joe Dante (Gremlins) terwijl Teri Polo (Meet The Parents) en Haley Bennet zijn vastgelegd voor de cast. The Hole gaat over een moeder en twee zonen die verhuizen naar een oude plattelandswoning en daar hun angsten moeten confronteren nadat ze een bodemloos gat in de kelder vinden. De film wordt overigens opgenomen in 3D.

– Na twee eerdere pogingen en regisseurs (Kevin Smith en Mark Steven Johnson) heeft Columbia Pictures nu de rechten opgepakt van de comic Preacher. Men heeft Sam Mendes (American Beauty) aangenomen als regisseur. Het verhaal gaat over een priester die bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit en letterlijk op zoek gaat naar God. Hij wordt hierbij vergezeld door zijn oude vriendin en een dronken Ierse vampier.

– Universal, Paramount, MGM en New Regency zijn in een verbeten gevecht voor de filmrechten van een EA videogame die nog niet officieel is aangekondigd. Het gaat om een spel waarin een reis door de diepten van de hel centraal staat. Waarschijnlijk wordt Dante’s Inferno de titel aangezien het spel op het beroemde gedicht is gebaseerd. Warner Bros. haakte aal eerder af in het gevecht.

– We weten niet in hoeverre Paul Giamatti (Shoot ‘Em Up) onzin uitkraamt, maar volgens hem is de productie van Bubba Nosferatu (de opvolger van Bubba Ho-Tep) voorzichtig in gang gezet. Hij gaat Colonel Parker spelen, de manager van Elvis, die deze keer door Ron Perlman (Hellboy) gespeeld zou worden. Bruce Campbell had geen zin meer in de rol van ‘The King’. De regie is wederom in handen van Don Coscarelli.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter