Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Some Guy Who Kills People is de titel van een nieuwe film die geproduceerd zal worden door horrorveteraan John Landis (An American Werewolf In London). De film gaat over een kleine stad waarin iemand op bloederige wijze wraak neemt. De regie is in handen van Jack Perez (Mega Shark Vs. Giant Octopus).

– Ook de remake van The Crazies gaat op de “viral”-tour. Zo is er een blog met de titel Save Ogden Marsh, maar je kunt ook een kijkje nemen bij Dakon/Pendrill Chemicals…De Nederlandse release staat voorlopig gepland op 11 maart 2010.

– Er is een nieuwe productiemaatschappij in horrorland met de naam Dead Rabbit Films. Het creative brein achter deze maatschappij is niemand minder dan Tom Holland, eerder verantwoordelijk voor films zoals Fright Night en Child’s Play. De maatschappij zal naast films zich ook richten op tv-series. Momenteel is men in pre-productie met vier films aan de hand van Holland. Uiteraard houden we je op de hoogte!

– Het is bevestigd dat Sony Pictures op de proppen komt met Zombieland 2, in 3D! Men heeft Ruben Fleisher al vastgelegd voor de regie. Men is nog met hoofdrolspelers Woody Harrelson en Jesse Eisenberg in onderhandeling. Rhett Reese en Paul Wernick zijn inmiddels bezig met het script.

– Videogame-regisseur Keith Arem (Call Of Duty: Modern Warfare 2) maakt zijn filmdebuut met Frost Road, een actiehorror over een jonge man die bijkomt van een auto-ongeluk en er achter komt dat hij een van de overlevende is van een mysterieuze uitbraak in een kleine kustplaats.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter