Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 18-06-08

– Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat Special Effects- en Special Make-up guru Stan Winston is overleden. Hij was in een of andere hoedig heid betrokken bij films zoals Aliens, Jurassic Park, Predator, Lake Placid, Interview With The Vampire, Wrong Turn en Iron Man. Hij regisserde zelf de film Pumpkinhead

– Een interview met Sam Raimi leverde o.a. het volgende op: Hij is nog steeds geïnteresseerd in Spider-Man 4, het script wordt momenteel geschreven. Er komt geen vervolg op 30 Day Of Night. En de remake van The Evil Dead komt er, maar de komende tijd nog niet omdat er niets aan gedaan is. Momenteel is hij bezig met het regisseren van Drag Me To Hell.

– Het verhaal van Deadline klinkt als een soort hippe versie van The Shining: Een schrijfster trekt zich terug in een verlaten huis om een boek te schrijven, maar een schrijversblok en andere onvoorziene gebeurtenissen zorgen ervoor dat ze mentaal instort. De film is het regisseursdebuut van Sean McConville. De cast bestaat uit Brittany Murphy (Cherry Falls), Thora Birch (The Hole), Tammy Blanchard (Bella) en Marc Blucas (The Killing Floor).

– Op het Mr. Horror Presents-label verschijnt in augustus de film White Skin, en daarna volgen nog de Noorse film Next Door (Naboer) en daarna Satan’s Little Helper, de terugkeer van Jeff Liebermann!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter