Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 18

– J.J. Abrams, bedenker van o.a. ”Lost” is bezig met ”Cloverfield”, een kruisIng tussen ”Godzilla” en ”The Blairwitch Project”. Het verhaal gaat over een groot monster dat New York aanvalt, gezien vanuit de camcorders van de mensen die de aanval meemaken…

– Filmmaatschappij New Line is momenteel met Wes Craven in onderhandeling over een eventuele remake van zijn horrorhit ”A Nightmare On Elmstreet”. Gelukkig ziet Craven dit (nog) niet zitten.

– ”Alone In The Dark II”, de DTD-sequel op het wanproduct uit 2005, heeft Rick Yune (The Fast and the Furious), Lance Henriksen (Pumpkinhead, Aliens) en Ralf Moeller (binnengehaald). Uwe Boll heeft dit keer alleen de rol van producer.

– ”Buddy Holly Vs. The Living Dead” is de titel van een nieuw project van schrijver/regisseur Justin Cash Kirkpatrick. ’Tijdens het filmen van een zombiefilm worden fictie en realiteit door elkaar gehaald’ is de vage omschrijving van de film.

Tv-zender ABC heeft de serie ”Reaper” in productie en gaat over een jongeman die een premiejager wordt voor de Duivel. Ray Wise (”Twin Peaks”, ”Dead End”) speelt de Duivel en we zien Bret Harrison (”That 70’s Show”) als zijn nieuwe premiejager.

– Jolene Blalock (T’Pol in ”Enterprise”) heeft naast de terugkerende Casper van Dien (als Johnny Rico) een rol in ”Starship Troopers 3: Marauder”. De scriptschrijver van deel 1 en 2, Ed Neumeier, zal dit keer zelf de regie voeren.

– Nu is pas bekend geworden dat Bill Moseley (uit de vorige ‘Rob Zombie’-films) een rolletje heeft in ”Halloween”. Hij speelt een bewaker.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter