Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 21-07-08

– Hoewel Diary Of The Dead van legende George A. Romero in Nederland nog niet is verschenen komen er berichten uit de V.S. dat in september de opnames beginnen van Diary Of The Dead 2, het rechtstreekse vervolg!

– Michael Emmanuel zal zijn regiedebuut maken met de film Maneater, een horrorthriller over een FBI-agent die sheriff is geworden en een stel mysterieuze maar brutale moorden probeert op te lossen. Hij maakt de ontdekking dat hijzelf wel eens het “monster” kan zijn dat hij probeert op te sporen. De opnames beginnen 31 juli in en rondom L.A. De film is losjes gebaseerd op de legende rondom de Wendigo.

– Regisseur Darren Lynn Bousman heeft te kennen gegeven dat hij niet de remake van Scanners gaat regisseren ondanks de geruchten. Bousman is van mening dat hij niets kan toevoegen aan het origineel en dat daarom een remake zinloos is. (Redactie: een waar woord!).

– Vogens enkele sites heeft Regisseur Brad Anderson (The Machinist, Session 9) een aantal projecten gepland staan. O.a. All Lost Souls, een seriemoordenaarfilm en Vanishing wat wordt omschreven als een apocalyptische horrorfilm. Ook een remake van The Seventh Victim (een film over satanisten in New York) wordt genoemd… Dus even afwachten!

– En voor de Hyvers onder ons… Horror.nl heeft nu ook een hyve: http://horrornl.hyves.nl

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter