Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 30

– Nadat Halloween enkele weken geleden opende op nr. 1 in de Amerikaanse BoxOffice heeft nu ook Resident Evil: Extinction op die positie geopend met ruim 24 miljoen dollar. Het is ook de grootste opening in de RE-franchise. Geruchten gaan meteen al dat het karakter Claire Redfield (gespeeld door Ali Larter) de heldin in een eventueel vervolg zal zijn.

– Ook van Fright Night staat een remake op de planning. Het lijkt erop dat het alleen in titel zal zijn want dit keer wordt het verhaal gesitueerd in een pretpark…Productiemaatschappij Screen Gems heeft inmiddels enkele schrijvers aangenomen.

– Had Steven Spielberg bijna zijn zin met een tv-serie van The Talisman (geschreven door Stephen King en Peter Straub), nu is bekend geworden dat de productie stop is gezet vanwege budgetproblemen. Dreamworks en TNT zien de kosten alleen maar stijgen en gaan kijken of ze hier iets aan kunnen doen… dat wordt dus weer afwachten!

– 20th Century Fox TV gaat een pilot opnemen voor een serie met de naam The Oaks, waarin drie families in verschillende jaren (1968, 1988, 2008) in hetzelfde huis wonen en door een geest worden belaagd. De serie komt in 2008 in de V.S. op televisie.

– Platinum Dunes heeft nieuwe schrijvers aangenomen voor de nieuwe Friday The 13th prequel/remake. Het zijn Damian Shannon and Mark Swift, vooral bekend van hun script voor Freddy Vs. Jason. Men hoopt begin 2008 te beginnen met het filmen. Of Jonathan Liebesman nog steeds als regisseur zal optreden, is onbekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter